Door Dieke op Wednesday, May 20 th, 2015 · no Comments · in

Bluebelle test Loverock

Bluebelle test Loverock, de natuurlijke verzorging voor kinderen

Een tijdje terug vroegen wij aan de dames van Bluebelle of ze weleens van Loverock hadden gehoord, de natuurlijke huidverzorging voor kinderen. Wij volgden hun food blog al een tijdje, het staat namelijk vol nuchtere én lekkere tips voor een healthy lifestyle. Aangezien zij niet zo lang geleden een kookboek voor kinderen hadden uitgebracht, leek het ons leuk iets voor elkaar te betekenen. Een mooie gezonde huid komt immers niet alleen van binnen. De ruil was snel gemaakt. Wij kregen een Easy Peasy kookboek, zij een paar producten om te testen… Mooie deal, toch?

Bluebelle’s Claire testte de producten met haar twee zoons (en op zichzelf…) en… Benieuwd wat ze ervan vonden? Lees de blog, want ze geven een Rock Fresh Skin weg met 2 samples! Hoe je kans kunt maken lees je op de blog.

Houd onze blog en Facebook in de gaten, want volgende week posten we het verslag van onze bevindingen over Easy Peasy. We hebben namelijk nóg een leuke verrassing voor je in petto…

 

Loverock en Bluebelle

 

 

 

Loverock