Door Dieke op Monday, May 25 th, 2015 · no Comments · in

Expressing Beauty over Loverock bodylotion en douchegel

Expressing Beauty over Loverock

Miranda van de beauty blog Expressing Beauty testte samen met haar kids de Rock Fresh Skin douchegel en de Rock My Body bodylotion van Loverock. En wat blijkt? Wéér een mama die stiekem de natuurlijke verzorgingsproducten van haar kids gebruikt, de bodylotion in dit geval. Hoe zou dat toch komen?

“De geur van deze bodylotion is in principe hetzelfde als die van het andere product, al vonden mijn kinderen hem bij het aanbrengen nogal heftig en wat minder lekker. Maar, eenmaal ingetrokken ruikt hij heerlijk! Dit product behoeft dus wat tijd om te wennen aan de geur. Ik vind hem zelf zo lekker dat ik hem ook gebruik!”

Lekker doen, zeggen wij! Wat is jullie favoriete Loverock product? Gebruik je het ook weleens op je eigen huid in plaats van op je kids?

Lees voor het volledige verslag de blog.

Loverock en Expressing Beauty