Door Dieke op Friday, May 29 th, 2015 · no Comments · in

Mooi van Koosje test Loverock: ‘Verslavend, bijna!’

Mooi van Koosje test Loverock

Gastblogger Inge van beautyblog Mooi van Koosje heeft een heel leuk stukje geschreven over de verzorgingsproducten van Loverock. Ze testte de giftbag met drie mini’s: Rock Fresh Skin showergel, Rock My Body bodylotion en Love Pure Skin gezichtscrème. Dank, Inge & Debbie!

‘De producten ruiken erg lekker, ik kan alleen geen goede omschrijving geven. Zacht, fris, iets naar zeep… gewoonweg, heerlijk. Verslavend, bijna! De ‘Rock Fresh Skin‘ Hair & Body showergel schuimt eigenlijk niet maar verandert in een melkachtig substantie. Voelt zacht en voedend aan op de huid en geeft geen uitdrogend gevoel naderhand. Daarna de huid ingesmeerd met de ‘Rock My Body‘ bodylotion. De bodylotion voelt zacht aan en heeft een lichte textuur en wordt snel door de huid opgenomen.’

Benieuwd naar wat Inge nog meer geschreven heeft? Klik hier en lees de volledige blogpost!

Loverock enMooi van Koosje

 

 

 

Loverock