Door Dieke op Friday, June 12 th, 2015 · no Comments · in

TrendyMommy is dol op Loverock natural for kids

TrendyMommy is dol op Loverock natural for kids

Andrea van TrendyMommy.nl probeerde een aantal producten van Loverock. Ze zocht naar natuurlijke huidverzorging die babyproducten kon opvolgen. “Nu is Elena vier, en zijn producten voor babyhuidjes niet altijd even handig. Zo heeft ze heel lang haar, en wordt ze sneller vies dan een baby. Daarom ging ik op zoek naar natuurlijke verzorging van de kinderhuid en kwam Loverock tegen.” Samen testten ze de gezichtscrème, bodylotion, conditioner en hair & body douchegel. Ontzettend leuk om te lezen dat ze er heel blij mee zijn!

De complete blogpost kun je hier lezen: Loverock natural for kids op TrendyMommy.nl

Loverock natural for kids

 

 

 

Loverock