Door Dieke op Monday, June 22 nd, 2015 · no Comments · in

Q&A Monday: Hoe kan ik het beste mijn kind insmeren?

Q&A Friday: Hoe kan ik het beste mijn kind insmeren?

De zon schijnt of het is koud… In ieder geval het is tijd om je kind in te smeren met een beschermende crème. Maar je kind insmeren… drama! Wie kent dat niet? Het gejengel ‘mama, nee, ik wil niet ingesmeerd worden!”, geklieder en gekledder, meer product op jouw kleren dan op het gezicht van je kindje.

Bescherm de kinderhuid goed tegen de zon
Als de zon schijnt kan je natuurlijk jouw kindje vertellen dat het heel erg belangrijk is om niet te verbranden. Want los van het feit dat de zon heerlijk is, goed is voor de aanmaak van vitamine D, blijft het essentieel om niet te verbranden. Als je als kind (tot een jaar of 18!) goed verbrand, is de kans op het krijgen van huidkanker met 50% toegenomen. Zelfs onder de parasol of op een bewolkte dag kun je nog verbranden… Dus wees wijs en smeer de kwetsbare kinderhuid goed in.

Hoe kun je het beste het gezichtje van je kind insmeren?
Je kind insmeren met zonnebrandcrème… Hoe doe je dat dan het gemakkelijkste? Bekijk hieronder de video over hoe je het beste het gezichtje van je kind kunt insmeren en maak er samen een smeerfeestje van!

{LINK NAAR YOUTUBE FILMPJE}

Veel smeerplezier!

Loverock over gezicht insmeren

 

 

 

Loverock